Een Moderne tuin ontwerpen door Peter Graat

Een moderne voortuin of achtertuin wordt al gauw geassocieerd met een strakke tuin. Strak tegelwerk, rechte lijnen, chroom en typische beplanting gecombineerd met trendy tuinmeubels. Een te strakke tuin kan soms erg kil en sfeerloos overkomen.

Wij bij Peter Graat tuinontwerpbureau houden rekening met uw wensen en laten deze feilloos op de natuur aansluiten. U zult al snel zien dat een moderne achtertuin of voortuin niet altijd kil en sfeerloos hoeft te zijn. Een goed ontworpen tuin kan ook u dichterbij de natuur brengen, net zoals een weelderige tuin of een idyllische, verwilderde tuin dat gevoel geeft.

Een moderne tuin ontwerpen vraagt om expertise en ervaring. Wij bij Peter Graat beschikken over deze kennis. Wij ontwerpen moderne tuinen vanuit de natuur, dat fungeert als onze grootste inspiratiebron.

Meer weten over de mogelijkheden van een Moderne tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Moderne tuin ontwerpen

Hoe strakker een tuin, hoe meer het opvalt als er iets uit de toon valt. De groei van bloemen en planten is iets waar we tot op zekere hoogte invloed op kunnen uitoefenen, terwijl strakke lijnen en materialen overduidelijk door de hand van de mens zijn gemaakt.

Als groen de ruimte krijgt, valt het soms snel uit de toon. Hierdoor zou u na een aantal jaren misschien niet meer zo tevreden zijn over uw strakke tuin, die niet meer zo strak is. Daarom is het belangrijk om een ontwerpbureau in de arm te nemen indien u graag een moderne achtertuin wenst.

Wij kunnen voor u een moderne voortuin ontwerpen waar uw moderne wensen worden gecombineerd met de natuurlijke groei en bloei van de tuin. Een moderne voortuin omvat wellicht een oprit met rechte lijnen, is onderhoudsvriendelijk en de materialen die voor het tegelwerk worden gebruikt komen terug in het tuinpad, in de parkeerplaats en zelfs in de achtertuin voor nog meer harmonie.

Een moderne voortuin ontwerpen vraagt om een combinatie van functionele materialen, onderhoudsvriendelijke beplanting en een eigentijdse sfeer.

Comfort en ontspanning in een moderne achtertuin

De natuur bij de mens brengen, kan ook in een moderne tuin. Nog subtieler als in een weelderige tuin zult u de wisselingen in de seizoenen kunnen meemaken. U zult zelf ervaren dat dit veel geluk en ontspanning brengt. Daarbij geeft een moderne tuin een bepaalde maten van comfort door de onderhoudsvriendelijkheid en het gevoel van luxe. Moderne tuinen ontwerpen is een bijzondere uitdaging, die wij graag aangaan. Hier kunnen wij onze liefde voor de natuur combineren met de veranderende wensen van die onze tijd met zich meebrengt.