Uw tuin: een persoonlijke inspiratiebron

De lente, zomer, herfst en winter zijn de vier seizoenen die wij allemaal kennen. Als een eindeloze herhaling volgen ze elkaar telkens weer op. Deze inspirerende cyclus bevindt zich natuurlijk ook rondom uw thuis.

Wenst u met de seizoenen mee te leven en in te haken op de stroom van het leven? Gebruik uw tuin als inspiratiebron en ga in het leven met de seizoenen mee.

Wij zijn expert op het gebied van tuin inspiratie en tuinontwerp ideeën en gaan graag met u in gesprek om uw gewenste tuin te creëren. Hierbij houden we niet alleen rekening met de natuurlijke gang van zaken, zoals de seizoenen, maar ook met uw wensen en tuin ideeën.

Wij creëren graag een uniek stukje natuur, dichtbij uw thuis, zodat u geïnspireerd raakt door en voor het leven.

Voortuin Idee: een warm welkom

De voortuin is vaak het visitekaartje van uw thuis. Het eerste dat u en uw gasten te zien krijgen. Mensen die bij aankomst positieve energie binnen krijgen omdat zij door uw voortuin lopen, nemen deze positiviteit mee naar binnen. Het is dus een goed idee om van uw voortuin een hartelijk onthaal te maken. Samen met u bespreken we graag de verschillende tuin ideeën voor het inrichten van uw tuin.

Een voortuin vraagt vaak om een andere inrichting en aanpak dan de achtertuin. Denkt u bijvoorbeeld aan de zichtbaarheid van uw woning en het pad naar de voordeur. We kunnen uit de voeten met de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook met een veranderen van een bestaande tuin. Op onze website vindt u volop tuin inspiratie. Heeft u zelf een goed voortuin idee? Ga met ons in gesprek, dan maken we samen een betekenisvolle tuin.

Achtertuin inspiratie: natuur dichtbij huis

Uw achtertuin kan een bron van inspiratie voor u zijn. Zo brengt het inrichten van uw tuin volgens de seizoenen van het jaar veel ontspanning en geluk. Bovendien is voor velen de tuin een stukje natuur dichtbij huis, waarvan men te allen tijden kan genieten van de natuur.

De achtertuin is vaak nog meer dan de voortuin: het spiegelbeeld van uw groene hart. Door uzelf te verbinden met de verschillende seizoenen, zult u zien dat u nog dichter bij uzelf en de natuur komt te staan. Zorgvuldig gekozen materialen, elementen en kleuren met een basis van planten zorgen voor een harmonieus geheel en balans in uw tuin. Iets wat ongetwijfeld zal terugkeren in uw leven.

Voor achtertuin inspiratie en tuinontwerp ideeën vanuit het gedachtegoed van eenheid en harmonie is ons ontwerp- en adviesbureau de juiste partner. Wij werken in een inspirerende omgeving en geven dit graag aan u door.