Tuinadviesbureau - Peter Graat

Wij zijn een tuinadviesbureau dat zich richt op het ontwerpen en adviseren van unieke tuinen voor particulieren en bedrijven. Ons tuinadviesbureau is te vinden in het mooie buitengebied van Oeffelt, midden tussen de weilanden, landbouwbedrijven en akkers. Door deze interessante locatie staan wij op een unieke manier in contact de verschillende seizoenen: In de lente de openslaande natuur, zomers in volle bloei, de omslag in de herfst van groene bladeren tot geel naar dieprood en in de winter de serene rust en het vergezicht.

Onze waarden

Bij ons kunt u terecht voor het geheel opnieuw inrichten van uw tuin. Ons doel is om u een unieke tuin te kunnen geven, precies naar uw wensen, natuurlijk aangevuld met onze ervaring en expertise op het gebied van het geven van tuinadvies.

Wij zijn pas tevreden als u kan genieten van een tuin die u in alle seizoenen een nieuw verhaal vertelt, en ieder seizoen weer een mooie aanblik biedt. Om hieraan te kunnen voldoen kijken wij met name naar de keuze van de inrichting van de tuin, samen met de keuze voor de verschillende soorten planten, die zorgen voor een verschil in de textuur.

Verder letten wij ook op het gebruik van de kleuren, zodat deze goed passen bij uw huis en de rest van uw omgeving. Wij hebben geen stijl die overal terug moet komen, maar er zijn zeker een aantal materialen waar we graag mee werken en waar we interessante, unieke en natuurlijk mooie tuinen kunnen creëren.

Tegenwoordig worden wij steeds vaker al vroeg in het ontwerpproces van een huis ingeschakeld om ervoor te kunnen zorgen dat de architectuur en de flora binnen- en buitenshuis perfect op elkaar af kunnen stemmen. Zo is het hele huis en de tuin in harmonie met elkaar.

Waarom tuinadvies?

De tuin is vaak een onderschat element van het huis. Er wordt bij het kopen van een huis vaak niet lang genoeg stil gestaan bij de tuin. Wat resulteert in de gedachte: Dat gaan we later wel opknappen. Helaas, komt er vaak weinig terecht van deze gedachte en dat is jammer natuurlijk. Er is ontzettend veel uit een tuin te halen waar u volledig van kan genieten en wij kunnen u daarbij helpen.

Voor uzelf is het natuurlijk optimaal genieten om een unieke tuin te hebben, volledig afgestemd op uw wensen, waar wij de praktische invulling voor u regelen. Zo heeft u geen omkijken naar het ontwerp van uw tuin en kunnen wij u ook adviseren bij het realiseren daarvan. Door onze expertise, visie, inlevingsvermogen en communicatie kunnen wij u de mooiste tuin bieden die u zich maar kan wensen.