Een nieuwe tuin begint met een tekening

Hebt u zich de vraag wel eens gesteld hoe uw tuin -nog- mooier zou kunnen worden? Nog meer plek voor de zomeravond kan opleveren? Of hoe een extra terras gerealiseerd kan worden? U wilt uw tuin veranderen? Door deze vragen in kaart te brengen is het mogelijk een oplossing te vinden. Met als resultaat: een tuintekening. Houd bij de tuinschets rekening met uw wensen, in relatie tot de aanwezige ruimte. Natuurlijk zou u graag iets méér tuin willen hebben, maar als dat geen optie is, kan er nog steeds heel veel moois gerealiseerd worden.

Professional

Wij zijn professionals op het gebied van tuintekeningen. Een tuinontwerp tekening maken is niet voor iedereen weggelegd. De juiste inspiratie en kennis resulteert bij Peter Graat tot het ontwerp van een uw tuin. Daarbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden die uw tuin biedt. Denk aan de volledig benutte ruimte, de soort aarde, uw wensen, de jaargetijden, het eventueel vergroten van het bestaande en niet te vergeten een optimale inzet van de natuur. Een tuinschets maken vereist dat u ook kijkt naar de kansen, naar de omgeving en naar zaken als privacy. Het wordt niet alleen een grasveld met grenzen en een terras. Het wordt een persoonlijk paradijs. Een tuin die bij u past. Een tuin ontwerpen met Peter Graat is een keuze voor kwaliteit.

Tuin tekening

Wanneer u met ons een tuintekening gaat maken, start het met een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen inventariseren die als basis dienen voor het ontwerp. Daarna kijken we of deze wensen haalbaar zijn. Daarna ontvangt u een tuinschets, waarop de eerste lijnen te zien zijn. Een tuinschets maken, is de eerste stap die uiteindelijk leidt tot een tuin waar u vele jaren met plezier verblijft. Nadat de schets besproken is en de keuzes wat betreft planten en bloemen duidelijk zijn, gaan we over op de tuintekening. Het is net als met een plattegrond van uw huis. De tuintekening laat precies zien wat waar wordt geplaatst en biedt een overzicht hoe de tuin er uit zal gaan zien.

Realiseren

Vanuit de tuinontwerp tekening wordt gestart met de bouw van de tuin. Naast sfeer, gezelligheid, een mooi terras en prachtige planten, kan het zijn dat u kiest voor zo weinig mogelijk of juist voor veel onderhoud. Dat is per persoon anders. Het is dan ook goed om dit duidelijk aan te geven. Een tuin tekening wordt namelijk ook daarop gebaseerd.

Bij de realisatie van uw nieuwe tuin wordt tevens naar de bedekking gekeken, zoals de tegels of vlonders. Zij spelen een belangrijke rol in het geheel. Op die manier wordt het een samenspel van elementen en de natuur zelf.

Paradijs

Wat begint met een tuin tekening maken, eindigt in een persoonlijk stukje paradijs. Door samen te werken weten wij samen met u, uw perfecte tuin te creëren. Omgeven van prachtige kleuren en vormen geniet u van uw thuis. Een plek waar u en de natuur een geheel vormen. Mocht u willen weten hoe dat er uit kan zien? Neem contact met ons op!