De tuin veranderen: op naar een nieuwe fase

Zoals uw tuin door het jaar heen met de seizoenen mee verandert, zo blijven wij mensen door ons leven heen in beweging. Niet zo zeer seizoensgebonden, maar wel aan de hand van verschillende levensfases die elkaar opvolgen.

Bij elk seizoen van ons leven passen andere wensen met betrekking tot de tuin. Het is daarom logisch dat u op een bepaald moment behoefte krijgt om de tuin aan te passen aan een nieuwe fase. Wij staan u graag bij als u uw tuin wilt veranderen.

Wij zijn expert in het aanpassen van voor- en achtertuinen. Ons ontwerp- en adviesbureau gebruikt de natuur en de seizoenen als inspiratiebron voor het maken van tuinplannen. De afwisselende seizoenen leiden ons door het leven heen. Daarom begrijpen we goed als u vindt dat uw tuin toe is aan een nieuwe fase.

Veranderende behoefte naar ruimte in de tuin

Uw behoefte om ruimte en de inrichting daarvan verandert met de tijd. Om een treffend voorbeeld te geven: de veilige tuin waar kleine kinderen vrij uit kunnen rennen en spelen ziet er heel anders uit dan een tuin van een kersverse gepensioneerde die in zijn of haar vrije tijd het liefst met de handen in de aarde zit. Misschien bent u op een punt gekomen dat een u uw tuin minder goed zelf kunt onderhouden of wilt u meer ruimte om groente en fruit te telen.

Wel of geen vijver, moestuin, hoeveel borders of gras: wat uw wensen ook zijn, wij gaan graag met u in gesprek om uw behoefte te achterhalen. We stellen de juiste vragen en leggen u uiteindelijk een ontwerp voor dat aansluit op uw wensen.

Achtertuin of voortuin veranderen

Of het nu gaat om de achtertuin of voortuin veranderen: het is van belang dat uw tuin weer een afspiegeling wordt van uw leven op dat moment. Wij zien de tuin als een stukje natuur dichtbij huis en uw leven dat zorgt voor ontspanning en levensgeluk.

Harmonie en eenheid creëren is ons uitgangspunt en dat doen wij onder andere door het terug laten komen van bepaalde elementen, rekening te houden met de seizoenen en de bloei van de planten en te kiezen voor een passende kleurschakering.

Graag delen wij onze liefde voor en expertise van de natuur met u. Uw tuin veranderen is een boeiende en bloeiende aangelegenheid. Op naar een nieuw seizoen vol inspiratie in het leven!