Peter Graat tuinontwerp en adviesbureau Oeffelt

Peter Graat tuinontwerp en adviesbureau ontwerp en adviseert bij exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven. Door samen met u gesprek te gaan en nauw samen te werken komen we tot een bij u perfect passend tuinontwerp. 

Dit alles doen we vanuit ons tuinontwerpbureau gelegen in het buitengebied van Oeffelt. De groene omgeving is een dagelijkse inspiratiebron en beleven we de seizoenen van dat tot dag. Of u nu uw tuin wilt veranderen of ontwerpen, wij hebben voor uw tuinvraag een passende oplossing. 

Bekijk projecten

foto
image

Peter

Als ontwerper ben ik altijd bezig met vormen, materialen en structuren en dat in alle seizoenen. Verder ga ik graag het gesprek aan met opdrachtgevers om te achterhalen wat de wensen zijn en probeer ze dan altijd te verrassen met een uniek ontwerp.

image

Pim

Als praktisch ingesteld persoon ben ik altijd opzoek naar de oplossing. Secuur, nauwgezet en planmatig werken zijn eigenschappen die in mijn werk goed van pas komen.

image

Simone

Als ruimtelijk vormgever ben ik gefascineerd door vorm, verhouding en kleurgebruik. Een goede combinatie van deze aspecten vormen de basis van elk ontwerp. Ik ben sterk in vormgeving, sfeerimpressies, kleurgebruik en toepassing van 3D beelden.

Visie en ambitie

Onze visie is om mensen te verbinden met de natuur. Door onze visie, inlevingsvermogen en communicatie kunnen we onze ambitie waarmaken en verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen. 

Onze ontwerpen hebben geen kenmerkende stijl maar er zijn wel terugkerende elementen zoals het gebruik van mooie materialen. De invulling van planten is altijd overheersend. Zichtlijnen creëren en ontwerpen van binnen naar buiten maken dat onze ontwerpen zorgen voor een intense beleving van de tuin in alle seizoenen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

foto

Wat zeggen klanten?