Algemene foto project Luxe zwembadtuin
Groesbeek

Luxe zwembadtuin

Minimaal onderhoud en maximaal genieten in deze wellness tuin

De prachtige tuin straalt luxe en intimiteit uit. Voor de bewoners vormt de tuin een belangrijk onderdeel van hun woongenot. Een tuin waarin je heerlijk kunt ontspannen en genieten met vrienden van het buitenleven. Het zwembad is zo gepositioneerd dat er vanuit de woning een strakke zichtlijn is ontstaan die met een houten vlonder wordt geaccentueerd. 

 • Oppervlakte
  840 m2
 • Architect
  Atelier Broer
 • Fotografie
  Margret Thijssen
 • Oppervlakte
  840 m2
 • Architect
  Atelier Broer
 • Fotografie
  Margret Thijssen

Contrasten

De grote cortenstalen plantenbakken zijn een mooi contrast met de houten vlonders, keramische tegels en de wit gestucte muren die de tuin een mediterraan aanzien geven. De groene accenten worden gevormd door een strak vormgegeven gazon en een meerstammige Cornus kousa China Girl boom die elk seizoen zijn charmes heeft. 

Poolhouse

Het poolhouse bestaat uit twee delen; een berging en een overkapt terras met een lamellen dak. De wanden zijn bekleed met thermisch behandelde planken met houtnerfstructuur. De betonwand is bekist met planken waardoor de houtnerfstructuur zichtbaar blijft. Als contrast met het strak vormgegeven poolhouse is de achterwand opgetrokken uit natuursteen. Om in de avonduren de juiste sfeer op te roepen is er passende verlichting in de tuin verwerkt. Hoogwaardige tuinmeubels en decoratie zoals potten maken het geheel af.