Algemene foto project Stijlvolle wellnesstuin
Bergen

Stijlvolle wellnesstuin

Beleving, luxe, rust en harmonie

Een tuin die precies is zoals verwacht door de opdrachtgevers. Bij het ontwerp van de luxe villabostuin hebben we comfort en gemak in gedachte gehouden. Of er nu ontspannen wordt of tot in de late uurtjes gedineerd met vrienden of familie, deze tuin heeft alles wat u nodig heeft. Door de opdrachtgevers zijn we al in een vroeg stadium betrokken met de tuinplannen. Direct na aankoop van de kavel heeft de opdrachtgever ons uitgenodigd om de kavel te bekijken en de sfeer van de naaldbomen en imposante Hollandse eiken te ervaren.

 • Oppervlakte
  1591 m2
 • Fotografie
  By Ted Productions
 • Architect
  Driessen
 • Oppervlakte
  1591 m2
 • Fotografie
  By Ted Productions
 • Architect
  Driessen

Blikvangers in de tuin

Rondom de villa hebben we enkele karakteristieke bomen kunnen behouden. Zo is een Hollandse eik omgeven door een verhoogd zitgedeelte van hout en is een van de blikvangers in de tuin. Voor een markante eik is zelfs een uitsparing in het dak gerealiseerd. De beplanting in de tuin is sober en ingetogen evenals de gebruikte bestratingsmaterialen bestaande uit baksteen en keramische tegels.

Uitbundig bloeiende vaste planten

De strakke vijver is in één lijn met het interieur in de living. Hierdoor is een prachtige zichtas ontstaan die zicht biedt op het zwembad met poolhouse. Een uitgekiend verlichtingsplan zorgt ervoor dat de wit gestucte villa fraai wordt aangelicht en dat er volop genoten kan worden van het buitengebeuren.