Algemene foto project Tuin met vergezicht
Beugen

Tuin met vergezicht

Bloemen tuin met vergezicht aan de rand van het dorp 

Het overdadige groen vormt een belangrijk decor voor de opvallende waterpartij in deze liefhebberstuin. De eigenaar van deze tuin is een fervent plantenliefhebber. De plantenborders zijn daarom ook in nauw overleg met de bewoners samengesteld. Bloeitijd, kleuren, hoogtes, bladstructuur en wintersilhouetten maken deel uit van het uitgekiende beplantingsplan. De beplanting dicht bij het terras is uitbundig en kleurrijk.

 

 • Oppervlakte
  1010 m2
 • Architect
  De Witte Oss
 • Oppervlakte
  1010 m2
 • Architect
  De Witte Oss

Landelijke omgeving

Een berceau vormt de verbinding vormt tussen het terras en het achterste gedeelte van de tuin. Hier gaat de beplanting over in een meer landelijke uitstraling met vogels, insecten en vlinderlokkende bloemenmengsels geheel passend in de landelijke omgeving en open structuur van het landschap. Doordat er minimaal hagen zijn aangeplant blijft er een prachtig zicht op de omgeving en een korenmolen uit 1868. 

Liefhebberstuin

Het tuinhuis is zo geplaatst dat er zicht is op de vijver. Ook de beplanting in de voortuin voldoet aan de wensen, veel groen en minimale bestrating, een echte liefhebberstuin.