Algemene foto project Landelijke droomtuin
Oeffelt

Landelijke droomtuin

Landelijke droomtuin geïnspireerd op het plattelandsleven

In deze landelijke en gezellige familietuin gelegen aan de Maasdijk en de rand van het dorp speelt biodiversiteit een belangrijke rol. 

Een landelijke tuin is een prachtige tuinstijl die geïnspireerd is op het plattelandsleven en wordt daarom ook wel boerderijtuin genoemd. Bij deze tuin is de nieuwbouw langgevelboerderij het uitgangspunt en inspiratie geweest voor het ontwerp van de tuin. Lange zichtlijnen, veelkleurige borders met bloemenmengsels en groene gazons vormen de belangrijkste onderdelen van deze tuin.

  • Oppervlakte
    1880 m2
  • Oppervlakte
    1880 m2

Kinderparadijs

Samen met een zwembad, sauna, trampoline en speeltoestellen een paradijs voor de kinderen. Een terras met dakvorm bomen vormt een heerlijke plek om van de tuin te genieten en uit te kijken over het Maassheggen gebied, het oudste cultuurlandschap van Nederland.

Biodiversiteit

Biodiversiteit verwijst naar de aanwezigheid en interactie van verschillende planten en dieren in de tuin. De aanwezigheid van inheemse bomen, heesters en planten dragen hier aan bij. Een stam van een imposante eik is omgevormd tot boombank en vormt een natuurlijk rustpunt is de tuin. Knotwilgen die in de directe omging van nature voorkomen zijn ook aangeplant in de tuin en vormen zo op een natuurlijke manier verbinding met de omgeving. Als u op zoek bent naar een ontspannen en rustgevende tuin is een landelijke tuin een geweldige keuze.