Moderne strakke tuin

Moderne strakke tuin  ontworpen door Peter Graat Tuinontwerp en Advies. uitgevoerd door F. Derks hoveniersbedrijf   .Het poolhouse is ontworpen door Atelier Broer Poolhouse

Een moderne strakke tuin begint bij een goed tuinontwerp. Deze tuin in Groesbeek is in goed overleg tussen de opdrachtgever en ontwerp & adviesbureau Peter Graat tot stand gekomen.
De wensenlijst van de tuinbezitter was hierbij de basis, strakke geometrische vormen en lijnen, materialen die onderhoudsarm zijn en gebruik van kwaliteitsproducten maken de tuin tot een geheel.
De tuin straalt balans uit en is uitermate geschikt om tot rust te komen. Na een drukke werkdag kun je loungen in het poolhouse of lekker eten aan de ruime buitentafel.

Het terras van deze tuin bestaat uit grote antraciet kleurige keramische tegels die onderhoudsvrij zijn en doorlopen tot aan de zwembadrand waardoor het terras optisch groter lijkt.
De cortenstalen plantenbakken met grassen en meerstammige bomen zorgen voor een juiste balans tussen bestrating, accessoires en beplanting. De hardhouten vlonder met waterpartij zijn onderhoudsvrij en geven de tuin een eigentijds karakter.
Een verlichtingsplan maakt ook deel uit van het ontwerp. Door op de juiste plaatsen verlichting toe te passen ontstaat er in de avonduren een fraaie sfeer waardoor er het hele jaar door genoten kan worden van de tuin.